Minden, ami pénz

Béren kívül: mi a legnépszerűbb?

2015/02/20. - írta: Cafeteriaguru

Vannak olyanok, akik a cafetériaelemek közül válogathatnak, és vannak, akik nem. Őket kérdezték, mit választanának. Látványos infografikákon a cafetériahelyzet.

A legtöbb munkavállaló, aki kap béren kívüli juttatást, Erzsébet utalványt igényelhet cafetériaként, míg a második leggyakoribb lehetőség a SZÉP-kártya. Majd a pénztári megoldások jönnek, előbb az egészségpénztári, majd az önkéntes nyugdíjpénztári hozzájárulás – derül ki a Stabilitás Pénztárszövetség megrendelésére – a KutatóCentrum által készített – kutatásból.

 A felmérés arra is kereste a választ, ha a munkavállalók választhatnának, akkor melyik cafetériaelemeket látnák a legszívesebben a csomagjukban. (A munkavállalók maximum három cafetériaelemet jelölhettek meg.) Az alábbi infografikákból kiderül, melyek a legnépszerűbb cafetériaelemek és mit tartanak fontosnak a munkavállalók. (A fontossági sorrendet mutató harmadik infografika összesítve mutatja, hogy a munkavállalók mely juttatásokat tartják "fontosnak" és "közepesen fontosnak".)

 A kutatás részletes eredményeiről szóló grafikonokat, kommentárokat itt érheti el.

A Cafetéria blog korábban ezekről írt:

Méretes lyuk lesz a nyugdíjas pénztárcán

Mennyi teszünk félre az egészségünkre? És a nyugdíjunkra?

Egymillió magyar egybilliót spórolt

Ha korán kezdjük, elég lesz (videó) 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://cafeteria.blog.hu/api/trackback/id/tr617190935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása